Explore our tours

CAPPADOCIA ! Tour 3 ditor 299 eur / person me nisje ne 12 Nentor

CAPPADOCIA ! Tour 3 ditor 299 eur / person me nisje ne 12 Nentor

Dita e pare: Nisemi nga Tirana per ne Kapadokia. Vizitojme  Luginën e Devrent ku ka  lloje të ndrysh More info
SAFARI TANZANI !Tour 5 ditor 1790 eur / person

SAFARI TANZANI !Tour 5 ditor 1790 eur / person

  Nisja nga Tirana drejt Kilimanxharos.   Dita e pare: Turne ne Arusha! Arritja në aeropor More info
SOFJE , Nisje ne daten 05 Tetor 79 eur / person

SOFJE , Nisje ne daten 05 Tetor 79 eur / person

Dita e Parë: Nisja nga Tirana drejt Sofjes me ndalese ne Shkup per te pushuar dhe konsumuar dreken. More info
SPANJE - PORTUGALI PER VETEM 649 EUR / PERSON

SPANJE - PORTUGALI PER VETEM 649 EUR / PERSON

Dita e pare : nisja nga Tirana drejt Shkupit  me autobus dhe me pas fluturimi Shkup-Barcelone. &nbs More info
Tour 3 ditor Qipro ! 429 eur / person

Tour 3 ditor Qipro ! 429 eur / person

Tour i vlefshem per datat 01-03 dhjetor Dita 1 : Kyrenia&Nicosia 10.00 Takohemi ne aeroportin Er More info
Tour 4 ditor ne Budapest ! Nisje ne daten 01 Nentor 375 eur / person

Tour 4 ditor ne Budapest ! Nisje ne daten 01 Nentor 375 eur / person

  Dita e Parë: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 22:35 – Mbrritje më 23:55. Tran More info
Tour 4 ditor ne Malte 410 eur / person

Tour 4 ditor ne Malte 410 eur / person

Tour i  vlefshem per datat 23-26 nentor   Dita e pare : Nisja nga Tirana me autobus drejt  Shku More info
TOUR 4 DITOR NE VIENE ! Nisje ne daten 01 dhjetor per 420 eur /person

TOUR 4 DITOR NE VIENE ! Nisje ne daten 01 dhjetor per 420 eur /person

  Dita e Parë: Nisemi nga Tirana me bus turistik drejt Ohrit . Me pas  nga Ohri marrim fluturim More info
Tour 5 dite ne Budapest ! Nisja  ne 20 Nentor per vetem 369 eur / person

Tour 5 dite ne Budapest ! Nisja ne 20 Nentor per vetem 369 eur / person

  Dita e Parë: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 22:35 – Mbrritje më 23:55. Tran More info
Tour 5 ditor Tbilisi-Stamboll vetem 495 eur / person

Tour 5 ditor Tbilisi-Stamboll vetem 495 eur / person

Tour i vlefshem per datat 03-07 nentor     Dita e pare : Nisja nga Tirana drejt Tbilisit. More info
Tour Israel nisje ne daten 21 nentor , 600 eur / person

Tour Israel nisje ne daten 21 nentor , 600 eur / person

Dita  e pare:   Pritja ne Bengurion Airport. Transferte ne hotel Jacir Palace, Bethlehem. Darke dhe More info
Tour ne Amsterdam! Nisja ne daten 5 tetor 399 eur / person

Tour ne Amsterdam! Nisja ne daten 5 tetor 399 eur / person

    Dita e 1 : nisja nga Tirana drejt Amsterdamit. Vizite e shkurter ne Utrech. Dita e 2 More info