Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Periudha udhetimit 02-09 Qershor

Duke flluar nga € 289 per person

Ne cmim perfshihet:

  • Akomodimi per 7 nete
  • Mengjesi dhe darka
  • Siguracioni shendeti ne udhetim

Per me shume na kontaktoni ne info@udheto.com.al

ose mob: +355 684050283 / +355 694050280/ +355692033179

Check-in time

Flexible

Check-out time

Flexible

Facilities

  • Mini Bar
  • Pool
  • Sauna
  • Wi-Fi

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Rezervo