Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Per nisje ne daten 25 maj 2018

€530/ personi Half Board

Ne cmim perfshihet:

  • Akomodimi per 6 nete/ 7 dite
  • Mengjesi dhe darka
  • Siguracion shendeti ne udhetim

Per me shume na kontaktoni ne info@udheto.com.al

ose mob:  +355 684050283 / +355 694050280/ +355 692033179

Check-in time

Flexible

Check-out time

Flexible

Facilities

  • Mini Bar
  • Pool
  • Sauna
  • Wi-Fi

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Rezervo