Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Periudha e udhetimit 28maj- 03 qershor 2018

Cmimi duke filluar nga 280 eur per person

Ne pakete perfshihet

  • Akomodimi ne hotel
  • Mengjesi dhe darka
  • Siguracioni i shendetit ne udhetim

Per me shume informacion na kontaktoni ne: info@udheto.com.al

ose mob:  +355 684050283 / +355 694050280/ +355 692033179

Check-in time

Flexible

Check-out time

Flexible

Facilities

  • Mini Bar
  • Pool
  • Sauna
  • Wi-Fi

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Rezervo