Mal i Zi

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Seychelles

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Seychelles

Periudha e udhetimit: 10-16 qershor duke filluar nga 1605 eur /person Ne cmim perfshihet :  Bileta More info
Lafodia Sea Resort Dubrovnik

Lafodia Sea Resort Dubrovnik

Periudha udhetimit 02-09 Qershor Cmimi  duke filluar nga €530 per person Ne cmim perfshihet: Akomod More info
Aminess Lume Hotel Dubrovnik

Aminess Lume Hotel Dubrovnik

Periudha udhetimit 02-09 Qershor Duke flluar nga € 289 per person Ne cmim perfshihet: Akomodimi per More info
Cairo dhe Hurghada

Cairo dhe Hurghada

Periudha e udhetimit 02 – 09 qershor 2018 2 nete ne Cairo dhe 5 nete Hurghada   Cmimi duke filluar n More info
Sharm El- Sheikh

Sharm El- Sheikh

Periudha e udhetimit 02 – 09 qershor 2018 Cmimi duke filluar nga €455 per person Ne pakete perfshihe More info
Cairo dhe Nile Cruise

Cairo dhe Nile Cruise

Periudha e udhetimit 02 – 07 qershor 2018 2 nete ne Cairo dhe 3 nete ne Nile Cruise Cmimi duke fillu More info
Cairo dhe  Sharm El Sheikh

Cairo dhe Sharm El Sheikh

Periudha e udhetimit 02 – 09 Qershor 2018 2 nete ne Cairo dhe 5 nete ne Sharm El Shekh Cmimi duke fi More info
MUR Neptuno Gran Canaria

MUR Neptuno Gran Canaria

Periudha e udhetimit 04 – 11 Qershor Duke filluar nga €455  per person Ne cmim perfshihet: Akomodim More info
San Agustín Beach Club Gran Canaria

San Agustín Beach Club Gran Canaria

Periudha e udhetimit 04 – 11 Qershor Duke filluar nga  €433 per person Ne cmim perfshihet: Akomodim More info
Hotel Escuela Santa Brígida Gran Canaria

Hotel Escuela Santa Brígida Gran Canaria

Periudha e udhetimit 04 – 11 Qershor Duke filluar nga €366/ per person Ne cmim perfshihet: Akomodim More info
Hotel Aston La Scala Nice

Hotel Aston La Scala Nice

Periudha e udhetimit 04 – 11 Qershor €1300/ per person Ne cmim perfshihet: Akomodimi per 7 nete/ 8 More info
Beachcomber French Riviera Resort & Spa  Nice

Beachcomber French Riviera Resort & Spa Nice

Periudha e udhetimit 04 – 10 Qershor €430/ per person Ne cmim perfshihet: Akomodimi per 6 nete/ 7 d More info