Ofertat e fundit

Adams Hotel Parga

Adams Hotel Parga

Periudha e udhetimit 02-09 Qershor Cmimi duke filluar nga €445 per person Ne udhetim perfshihet: Ak More info
Aeolis Thassos Palace Hotel 244 EUR/ PERSON

Aeolis Thassos Palace Hotel 244 EUR/ PERSON

Periudha e udhetimit: 03-09 qershor cmimi duke filluar nga 244 eur /person Ne cmim perfshihet: Akom More info
ALIBEY RESORT SIDE

ALIBEY RESORT SIDE

PER NISJE ME 25 MAJ 2018 €794 PER PERSON NE DELUXE DOUBLE ROOM NE PAKETE PERFSHIHEN: FLUTURIMI TIRA More info
AMARA PREMIER PALACE HOTEL KEMER

AMARA PREMIER PALACE HOTEL KEMER

AMARA PREMIER PALACE HOTEL Nisja 29 Maj 2018 590 eur/ personi Ne cmim perfshihet: Fluturimi Tirane More info
Aminess Lume Hotel Dubrovnik

Aminess Lume Hotel Dubrovnik

Periudha udhetimit 02-09 Qershor Duke flluar nga € 289 per person Ne cmim perfshihet: Akomodimi per More info
Athos Palace Hotel  Halkidiki

Athos Palace Hotel Halkidiki

Periudha e udhetimit 28maj-03qershor Cmimi duke filluar nga 265 eur Ne pakete perfshihet Akomodimi More info
Beachcomber French Riviera Resort & Spa  Nice

Beachcomber French Riviera Resort & Spa Nice

Periudha e udhetimit 04 – 10 Qershor €430/ per person Ne cmim perfshihet: Akomodimi per 6 nete/ 7 d More info
Belair Beach Hotel Lefkada

Belair Beach Hotel Lefkada

Periudha e udhetimit 02-09 Qershor Duke filluar nga €530 per person Ne udhetim perfshihet: Akomodim More info
Best Delta Hotel Palma de Mallorca

Best Delta Hotel Palma de Mallorca

Best Delta Periudha udhetimit 1-8 Qershor Cmimi €870per person/ All Inclsuive Ne cmim perfshihet: A More info
BH Mallorca  Palma de Mallorca

BH Mallorca Palma de Mallorca

BH Mallorca – Adults Only Periudha udhetimit 1-8 Qershor Cmimi €780 per person/ All Inclsuive More info
Cairo dhe  Sharm El Sheikh

Cairo dhe Sharm El Sheikh

Periudha e udhetimit 02 – 09 Qershor 2018 2 nete ne Cairo dhe 5 nete ne Sharm El Shekh Cmimi duke fi More info
Cairo dhe Hurghada

Cairo dhe Hurghada

Periudha e udhetimit 02 – 09 qershor 2018 2 nete ne Cairo dhe 5 nete Hurghada   Cmimi duke filluar n More info