General

Dita e Parë: Nisja nga Tirana drejt Sofjes me ndalese ne Shkup per te pushuar dhe konsumuar dreken.

 Dita e Dytë: . Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”, Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt.

 Dita e Tretë: . Nisja për në Tiranë.

Ne cmime perfshihet vetem:

 

  1. Udhëtimi vajtje – ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
  2. Akomodim në hotel 2 netë qëndrimi.
  3.  Mëngjeset dhe Darkat
  4.  Guide ne gjuhen shqipe

******

Per me shume informacion na kontaktoni ne: info@udheto.com.al

ose

mob: +355 694050280/ +355 692033179 /+355 684050283

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.