General

 

Dita e Parë: Nisemi nga Tirana me bus turistik drejt Ohrit . Me pas  nga Ohri marrim fluturimin drejt Vjenes . Mberrijme ne hotel. Mbremja e lire.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës,si:Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Kthimi ne hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Kthimi ne hotel.

Dita e Katërt: Mengjesi në hotel.Transfertë për në aeroportin e Vjenes. Fluturimi për në Shqipëri.

 

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.