General

 

 

Dita e 1 : nisja nga Tirana drejt Amsterdamit. Vizite e shkurter ne Utrech.

Dita e 2 : Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna.

Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17.

Dita e 3 : Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam.

Vizitohet  Pallati i Paqes dhe monumente të tjere të këtyre qyteteve.

 

Dita e 4 : nisja drejt Tiranes.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.