General

Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tirane – Paris.

Dita e Dytë:  Vizitohen vendet si :  Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Bulevardi I Champs Elysées, Muzeu I Luvrit.

Dita e Tretë:  Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel,  Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Frances.

Dita e Katërt:  Fluturimi direkt Paris – Tirane

Ne cmim përfshihen vetem :

1.Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset.
5. Guide ne gjuhen shqipe.

******

Per me shume informacion na kontaktoni ne: info@udheto.com.al

ose

mob: +355 694050280/ +355 692033179 /+355 684050283

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.